Jdi na obsah Jdi na menu

2.kolo Českého poháru v letním biatlonu - Bystřice pod Hostýnem

10. 7. 2018

22.6. - 24.6. 2018 Bystřice pod Hostýnem

Medailové vystoupení bratrů Zátkových

Do Bystřice odjela klubová výprava poněkud oslabená. Chyběly pravidelně bodující Jan Zátka st., Šárka Půlkrabová a Jan Parásek, což se projevilo na celkovém bodovém umístění klubu.

To neznamenalo že 2.kolo bylo neúspěšné. Vše  vynahradili svými výkony Jan Zátka ml. a Josef Zátka. Honzík tentokrát nejen tradičně dobrým během, ale i stabilní střelbou získal pro sebe dvakrát třetí místo. Pepa který patří ve své kategorii dorostenců k letní biatlonové špičce nezklamal a ještě vylepšil umístění svého bratra a byl dvakrát druhý. K jeho úplné spokojenosti chybí jen v dalších závodech zvítězit.

K medailistům se přidaly mladší žákyně, Tereza Šachová byla v sobotu osmá a v neděli se ještě o jedno posunula na sedmé. Magdaléně se v sobotu nedařilo a tak si vše vynahradila v nedělním závodě, vybojovala páté místo.

Ostatní závodníci se umisťovali ve střední části startovního pole svých kategorií.

Všem závodníkům děkuji za předvedené výkony v celé jarní části sezony, patří k nejúspěšnějším v historii klubu.

Po měsíčním volnu vyplněném individuální přípravou, nás čeká příprava ve formě soustředění v okolí Jáchymova v Krušných horách a podzimní část sezony s mistrovstvím, jak žáků ve Starém Městě pod Landštejnem tak i dorostu a dospělých v Novém Městě na Moravě.

H.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář