Jdi na obsah Jdi na menu

Kadaň patřila Manušicím.

13. 4. 2014

1.jpgDalším závodem, kterého se závodníci z Kamenického Šenova zúčastnili, byl regionální závod v letním biatlonu v Kadaní.

Téměř kompletní sestava,chyběli jen nemocná Zuzana Rozsypalová,zraněná Týna Sihelníková a pochodující po vrcholech Jeseníků Jan Zátka st.15.jpg

Od první kategorie se dařilo. Vyhrála Adélka Vašáková,opět suverénní Kuba Munzar nejen čistou střelbou, ale také výborným během,v této kategorii si vybral kupu smůly Honzík Zátka. Nejen tím, že na trati zapomněl jednu botu,ale i tím, že trochu zabloudil na trati.Velmi potěšil čistou střelbou.I s problémy na střelnici se zbraní obsadila Jitka Gittlerová třetí místo ve své kategorii.Dařilo se Pepovi Zátkovi a po dobré střelbě a rychlém běhu byl druhý,Jirka Rozsypal i po trochu nepovedené střelbě v druhé položce byl šestý.Sólo závod, kdy žádné další závodnici nedala šanci, absolvovala Nika Majcherová a závod vyhrála rozdílem třídy.V dorosteneckých kategoriích se hlavně běžecky dařilo, jak Milanovi Vašákovi, tak i Lence Minářová i v jejich případě z toho byly stupně vítězů.V kategorii žen veteránek se na stupně dostaly Jana Gittlerová  i Šárka Půlkrabová.

30.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář