Jdi na obsah Jdi na menu

Úspěšný víkend v Sosnové a Jablonném 2.a 3.kolo Č.L.ligy

2. 4. 2012

Sobota 31.3. Sosnová 10.ročník Jarního běhu                                                                                       

Druhé kolo Českolipské ligy v Sosnové přineslo několik úspěchů našemu klubu.V kategorii nejmenších se Jitka Gittlerová jenom neúmyslným prodloužením tratě připravila o vítězství,skončila druhá,ve stejné kategorii byla naše nejmenší závodnice Adélka Vašáková pátá.Nika Majcherová  v silném protivětru po celé trati vedla  pole závodníků a závodníc  kategorie 1999 -2000   aby ji v závěru předběhla jedna závodnice a tak skončila druhá.

Pak přišlo naše první vítězství v letošním ročníku ligy,Šárka Půlkrabová v kategorii mílařek od startu až do cíle vedla a s velkým náskokem vyhrála kategorii mílařek.Dalším úspěchem bylo druhé místo v kategorii vytrvalkyň Jany Gittlerové.Milan Vašák by mezi st. žáky osmý.

Neděle 1.4. Jablonné v Podještědí 11.ročník Běhu městem.

Třetí kolo Českolipské ligy pokračovalo v Jablonném.V kategoriinejmenších jen díky problémům na startu nedosáhla Adélka Vašákov á na stupně vítězů a skončila čtvrtá.Nika Majcherová v kat. ml. žákyň v nepoměrně silnější konkurenci obsadila díky dobrému taktickému výkonu po trati třetí místo.Z lyžařského výcviku navrátivší se Týna Sihelníková překvapila nejen sama sebe a získala pro sebe  a klub druhé místo.Obě Nika a Týna se postavily na start závodu juniorek a ani tady se nestratily.Nika byla druhá a Týna pátá.Milan Vašák v kat.starších žáků vybojoval šesté místo.V hlavním závodě žen Šárka Půlkrabová hlavně díky výbornému závěru obsadiala páté místo.4.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Jarní běh v Sosnové 2012.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář