Jdi na obsah Jdi na menu

MČR žactva v letním biatlonu-Jáchymov 2014.

24. 9. 2014

 

Zakončení letošní letní sezóny v letním biatlonu žactva se uskutečnilo v Jáchymově o víkendu od 19.9. do 21.9.2014.
V sobotu v rychlostním závodě pěkně začali mladší žáci, kterým se hlavně vydařila střelba a obsadili : Jakub Munzar 5. místo, Jan Zátka 19. místo a Patrik Majcher 24.místo. V žákyních B se tak dobře nedařilo Jitce Gittlerové, která obsadila 29.místo. Nejméně se střelba v sobotu povedla Jirkovi Rozsypalovi, který obsadil 38.místo. Lépe se v kategorii žáci B vedlo Josefovi Zátkovi, který doběhl třináctý. Jedinou medaili a to stříbrnou v sobotu dopoledne vybojovala Nikol Majcherová, když za vítězkou zaostala o 1,2 vteřiny.
V odpoledních štafetách žáci A ve složení : Patrik, Honzík a Kuba získali 10.místo. Stejné umístění vybojovala i Jitka Gittlerová, která zaběhla velice dobře svůj úsek ve společné štafetě s děvčaty z Plzně – Litic. Bohužel štafeta žáků B, v které běžel Jan Zátka a Jirka Rozsypal, byla diskvalifikováná, kvůli nedovolené pomoci na střelnici.Nika Majcherová hostovala v Brněnské štafetě a její výkon byl rozhodující pro zisk zlaté medaile.Dosáhla vůbec nejlepšího času ze všech účastnic.
V neděli v závodě s hromadným startem se podařilo si vylepšit své umístění Janu Zátkovi získal 10.místo, Jiří Rozsypal 12.místo, Jitka Gittlerová byla 27. Ostatní si trochu pohoršili: Jakub Munzar 9., Honzík Zátka byl 16., Nika Majcherová 7..
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář