Jdi na obsah Jdi na menu

Závody v Břidličné.

27. 5. 2009

O víkendu od 22.5. do 24.5.09 proběhl v Břidličné první letošní republikový závod žactva v letním biatlonu. Museli jsme překonávat několik překážek,ale vše dobře dopadlo. Cesta byla dlouhá, ale obavy z cestování se ukázaly jako liché. Někomu pomohl prášek, někdo se zabavil přehrávačem.

Další kritický okamžik - přečkat noc bez rodičů - opět nenastal. Již za první den děti nasbíraly nové zážitky a v kolektivu dalších dětí nebyl čas na stýskání.

A nastala sobota, den prvního závodu. Ani Milánkovi ani Nikolce se nerozklepala kolena před větší a většinou zkušenější konkurencí. Vše od startu, na střelnici, až po cíl proběhlo hladce. Nikolka k dobré střelbě (2) přidala i výtečný běh a obsadila vynikající šesté místo. Milánek střílel o něco hůře (3) a ani při běhu to nebylo ono. Dostal se až na 26.místo. Obrazek

Po večeři jsme si ještě zašli zaplavat do bazénu, uvolnit si svaly, a pak už následovala neděle. Milánek si vyměnil běžecké boty a světe div se hned se jeho běh výrazně zlepšil. Při stejné střelbě se posunul na 19.místo. Nikolka se o jednu ránu zhoršila,ale i únava se dostavila. Posunula se na 11. místo.Obrazek

Celkově řečeno - každý si zaběhl jeden dobrý a jeden horší závod. První zkoušku zvládly na jedničku a budeme očekávat na další výsledky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář